onsdag 28 november 2012

Tigger

Tiger börjar närma sej färdigt resultat. Har gått riktigt fort att göra han. Var sjuk några dagar förra veckan och då blev det klart en del virkat :D Så snart är det dags att ta lite amigurumi paus, måste göra klart filten jag ska ge bort i julklapp innan jag  börjar på nån ny gubbe. Annars kanske jag inte hinner med filten..... Sen får vi se vad det blir efter den, ska iallafall göra Ior klar och sen har jag lite beställningar på g. 




fredag 23 november 2012

fullt ös

Fått tag i virknålen ordentligt nu :D Virkat klart Nasse, dock inte gett han några ögon än för jag var så sugen på att börja med Tiger. Så det får bli efter Tiger är klar... Kul att göra lite nya gubbar, efter alla Pippi jag gjort så är jag ordentligt trött på dom. Kommer verkligen dröja innan jag gör nån igen..


Tigers ansikte och mun tog en hel dag att göra. Ordentligt klurigt + att jag fick ändra endel i mönstret för att det skulle stämma. 



Filten jag gjorde till mej och darling i somras. Riktigt go att ha i soffan nu när vintern närmar sej. Men kommer nog inte att göra nån sån filt på ett tag. Är inge vidare att sätta ihop alla rutorna, för att inte tala om alla ändar som skulle fästas....



Här kommer bilder på Nasse jag gjorde i Maj till Annies student. Mössan frihandade jag ihop. 

fredag 16 november 2012

Garnknarkar

Alldeles för dålig att uppdatera här. Betyder dock inte att jag inte har projekt på gång. En massa just nu som är igång samtidigt.
Håller på med Nasse, Tiger och Ior som ska till en jobbarkompis. Sen håller jag på med en stor filt till mormor som hon ska få i julklapp.. :D

Har gjort klart endel gubbar med. Skickat iväg 2 Pippi till Agnes och Elsa, även gjort klart Homer Simpson..